KNIGI.bg
Търси
Ново

ОЧАКВАЙТЕ НОВ СТАРТ НА НАЙ-ГОЛЯМАТА ИНТЕРНЕТ КНИЖАРНИЦА!!!

 
KNIGI.bg Начало KNIGI.bg Каталог KNIGI.bg Разширено търсене KNIGI.bg За насKNIGI.bgУслугиKNIGI.bgКнижарнициKNIGI.bg Контакти
KNIGI.bg

Книги

Учебници и помагала

Разполагаме с неограничено количество учебници и учебни помагала на всички издателства
10 % отстъпка
Евтина доставка

Списания

Издателства

Автори

 
Булевард имоти
Facebook
MySpace
Twitter
KNIGI.bg

Войната на старците

KNIGI.bg
Войната на старците

ISBN: 9545857973
Автор: Джон Скалзи
Издателство: Бард
Корици: Мека корица
Страници: 336
Формат:

В борбата за място във вселената оцеляват само най-добрите! Джон Скалзи е свеж и предизвикателен нов глас, а "Войната на старците" - съвременен прочит на класически теми в научната фантастика, завладяващо съзнанието пътешествие из една враждебна вселена. Робърт Чарлз Уилсън, автор на "Ускорение"

На седемдесет и петия си рожден ден Джон Пери прави две неща. Първото е да посети гроба на жена си. Второто - да постъпи в армията.
Добрата новина е, че човечеството вече е овладяло междузвездните полети. Лошата - че подходящите за живот планети са малко, а извънземните, готови да се бият за тях - много. Вселената, оказва се, е враждебно място.
Остава ни да се бием. Да защитаваме Земята (примамлива цел за нашите нови врагове, ако ги допуснем да се приближат) и да предявяваме претенции към незаетите планети. Далече от Земята войната се вихри вече от десетилетия - брутална, кървава и безжалостна.
Всъщност Земята е затънтено място. По-голямата част от човешките ресурси е в ръцете на Колониалните отбранителни сили, които пазят земното население да не се пресити от информация. Малкото, което е известно на всички, е, че можеш да постъпиш в Колониалните сили, когато навършиш определена възраст. Не искат младежи, искат хора, които имат умения и опит, натрупани от десетки години живот. Ще ви отведат от Земята и никога няма да ви върнат. Ще служите на бойната линия. И ако оцелеете, ще получите своя земя... в някоя от новооткритите колонии.
Джон Пери приема сделката. Има смътна представа за това, което му предстои. Защото войната, в която ще се включи на светлинни години от Земята, е съвсем различна от очакванията му - както и от това, в което ще се превърне.

"Смайваща и оригинална. Това е "Звездните рейнджъри", но без поучителните лекции. Това е "Вечната война" - но с по-добър секс. Смешна, печална и пълна с истини книга."
Кори Доктороу

"Войната на старците" е невероятна книга, изпълнена с космически сражения, светкавично действие, живи образи, философски разсъждения и провокативни физични идеи за едно бъдеще, в което ще ви се прииска да живеете и в една вселена, където не бихте желали да попаднете."
Кен Маклеод


Цена: 9,99 лв.  8,49 лв.
Войната на старците

Поръчай

KNIGI.bg

Брой:
Поръчай Поръчай

« Назад


KNIGI.bg

Вашата поръчка

Вашата поръчка0,00 лв.

Потребители

Интернет книжарница knigi.bg

ВРЕМЕННО ПРЕУСТАНОВЯВА РАБОТА

поради реорганизация и оптимизация на дейността!

Очаквайте ни отново на 01.03.2012 г.

Ние предлагаме отстъпки при покупка

до 30 лв.   - 15%
до 60 лв.   - 20%
над 60 лв. - 25%

Бързи поръчки:

.....................

email: info@knigi.bg

Доставка по куриер:

За София - 3 лв независимо от броя книги и теглото

За страната:
3,70 лв за 1-2 книги и тегло до 0,500 кг
4,30 лв за над 2 книги и тегло над 0,500 кг

Работно време:

Понеделник - Петък
9.00 - 18.00

Учебниците и учебните помагала, поръчани през сайта се продават с 10% остъпка

Разполагаме с неограничено количество книги на всички издателства с големи отстъпки и евтина доставка

Най-продавани

Книги с големи

отстъпки 50

и над 50 %

 
KNIGI.bg
    Начало   Кариери  Условия  Плащане  Доставка  Мисия  Правна информация  Конфиденциалност  Отказ от отговорност  Защита на личните данни   Връзки      
Copyright © 2009 - 2010 Интернет книжарница knigi.bg, Всички права запазени     Уеб дизайн