KNIGI.bg
Търси
Ново

ОЧАКВАЙТЕ НОВ СТАРТ НА НАЙ-ГОЛЯМАТА ИНТЕРНЕТ КНИЖАРНИЦА!!!

 
KNIGI.bg Начало KNIGI.bg Каталог KNIGI.bg Разширено търсене KNIGI.bg За насKNIGI.bgУслугиKNIGI.bgКнижарнициKNIGI.bg Контакти
KNIGI.bg

Книги

Учебници и помагала

Разполагаме с неограничено количество учебници и учебни помагала на всички издателства
10 % отстъпка
Евтина доставка

Списания

Издателства

Автори

 
Булевард имоти
Facebook
MySpace
Twitter
KNIGI.bg

UML Основи

KNIGI.bg
UML Основи

ISBN: 9546853062
Автор: Мартин Фаулър
Издателство: СофтПрес
Корици: Мека корица
Страници: 208
Формат: 165х235

КРАТКО РЪКОВОДСТВО ЗА СТАНДАРТНИЯ ЕЗИК ЗА ОБЕКТНО МОДЕЛИРАНЕ Описва до версия 2.0 на OMG стандарта UML МАРТИН ФАУЛЪР Предговор от Крис Кобрин, Грейди Буук, Айвър Якобсън и Джим Румбау Искате ли: Да разберете най-важните елементи на диаграмите на класове? Да видите новата нотация за рамки на взаимодействие на UML 2.0 за добавяне на управление на потока към диаграми на последователност, и неофициалната нотация, предпочитана от много хора? Да узнаете какви промени са направени във всички версии на UML? Да имате под ръка бърз справочник на най-полезните части на нотацията на UML? Да разберете какви типове диаграми са добавени към UML 2.0, без да ви се налага да го търсите в спецификациите? Повече от 300 000 разработчици са извлекли полза от миналите издания на UML. Основи. Това трето издание е най-добрият ресурс за бързо, концентрирано вникване в разбирането и използването на UML 2.0 и предишните му версии.

Някои читатели ще искат да веднага да се заловят и да наберат скорост с UML 2.0 и да научат съществените му елементи. Други ще използват тази книга като удобен, бърз справочник на най-общите части на UML. Авторът изпълнява и двете желания в едно кратко, стегнато и съсредоточено представяне.

В тази книга са описани всички основни типове диаграми на UML, за какво се използват, както и основната нотация, включена в създаването и разчитането им. Тези диаграми са диаграми на класове, последователност, обект, пакет, разгръщане, случаи на употреба, машини със състояния, дейност, комуникация, съставна структура, компонент, преглед на взаимодействие и време. Примерите са ясни, а обясненията са сведени до основната логика на дизайна.

Ако сте като повечето разработчици, нямате време да се придържате “в час” с всички нововъведения в софтуерните технологии. Това ново издание на класическото произведение на Фаулър ви запознава с някои от най-добрите начини на мислене за ефикасния обектно-ориентиран софтуерен дизайн с помощта на UML – в удобен формат, необходим за всеки, който се занимава с професионален софтуерен дизайн.

Мартин Фаулър е научен ръководител на ThoughtWorks, компания за разработване и доставяне на корпоративни приложения. Повече от десетилетие той прилага обектно-ориентирани техники към разработването на корпоративен софтуер. Той е всеизвестен с работата си по шаблоните, UML, рефакториране и с хитрите си методи. Мартин живее в Мелроуз, щата Масачузетс, със съпругата си Синди и с една много странна котка.



Цена: 8,00 лв.  6,80 лв.
UML Основи

Поръчай

KNIGI.bg

Брой:
Поръчай Поръчай

« Назад


KNIGI.bg

Вашата поръчка

Вашата поръчка0,00 лв.

Потребители

Интернет книжарница knigi.bg

ВРЕМЕННО ПРЕУСТАНОВЯВА РАБОТА

поради реорганизация и оптимизация на дейността!

Очаквайте ни отново на 01.03.2012 г.

Ние предлагаме отстъпки при покупка

до 30 лв.   - 15%
до 60 лв.   - 20%
над 60 лв. - 25%

Бързи поръчки:

.....................

email: info@knigi.bg

Доставка по куриер:

За София - 3 лв независимо от броя книги и теглото

За страната:
3,70 лв за 1-2 книги и тегло до 0,500 кг
4,30 лв за над 2 книги и тегло над 0,500 кг

Работно време:

Понеделник - Петък
9.00 - 18.00

Учебниците и учебните помагала, поръчани през сайта се продават с 10% остъпка

Разполагаме с неограничено количество книги на всички издателства с големи отстъпки и евтина доставка

Най-продавани

Книги с големи

отстъпки 50

и над 50 %

 
KNIGI.bg
    Начало   Кариери  Условия  Плащане  Доставка  Мисия  Правна информация  Конфиденциалност  Отказ от отговорност  Защита на личните данни   Връзки      
Copyright © 2009 - 2010 Интернет книжарница knigi.bg, Всички права запазени     Уеб дизайн