KNIGI.bg
Търси
Ново

ОЧАКВАЙТЕ НОВ СТАРТ НА НАЙ-ГОЛЯМАТА ИНТЕРНЕТ КНИЖАРНИЦА!!!

 
KNIGI.bg Начало KNIGI.bg Каталог KNIGI.bg Разширено търсене KNIGI.bg За насKNIGI.bgУслугиKNIGI.bgКнижарнициKNIGI.bg Контакти
KNIGI.bg

Книги

Учебници и помагала

Разполагаме с неограничено количество учебници и учебни помагала на всички издателства
10 % отстъпка
Евтина доставка

Списания

Издателства

Автори

 
Булевард имоти
Facebook
MySpace
Twitter
KNIGI.bg

Книга на оптимиста - Книга на песимиста

KNIGI.bg
Книга на оптимиста - Книга на песимиста

ISBN:
Автор: Найъл Едуърти и Петра Кремзи
Издателство: Ера
Корици: Мека корица
Страници: 464
Формат:

КНИГА НА ОПТИМИСТА - ПЕСИМИСТА Спътник в ентусиазма… и самосъжалението

Найъл Едуърти & Петра Кремзи
КНИГА НА ОПТИМИСТА
Спътник в ентусиазма

„Дори усещането, че живееш, е достатъчно голяма радост.”

„Книга на оптимиста” е жизнерадостна колекция от мъдри мисли, любопитни факти и крилати фрази, с които откриваме красотата на живота и които ни карат да го обичаме. Тази книга ще ви вдъхновява, пленява и забавлява, докато посрещате с радост и ентусиазъм утрешния ден. А и фактът си е факт – оптимистите са по-здрави, по-щастливи и по-богати! Чухте ли това, скучни мърморковци?!

Найъл Едуърти е всепризнат автор на двайсет книги, което го прави герой в очите на много хора по целия свят. Според критиците е въпрос на време той да обере всички литературни награди и де стане милиардер и виден филантроп. И накрая да прекара старините си на тропически остров, заобиколен от пищни красавици.

Петра Кремзи има зашеметяваща кариера – организира изложби, издава списания, редактира книги, пише сценарии… и така прави света по-пъстър. Благословена с деца, тя живее в идиличната провинция. И е убедена, че утре всичко ще бъде още по-прекрасно. Петра често напомня на приятелите си, че денят без усмивка е като ден без слънчева светлина.


Найъл Едуърти & Петра Кремзи
КНИГА НА ПЕСИМИСТА
Спътник в самосъжалението

„Животът е състояние, в което трябва много да понасяш и на малко да се радваш.”

„Книга на песимиста” е мрачна колекция от мъдри мисли, любопитни факти и крилати фрази, които ни отварят очите за житейските неволи. Тази книга е сигурен помощник в борбата срещу онези, които тръбят, че животът е хубав и ни очаква светло бъдеще. Нека затворим устата на заблудените веселяци!

През изминалото десетилетие Найъл Едуърти едва свързва двата края като писач на половин работен ден. Той постоянно разочарова измъченото си семейство и двамата си приятели, като прекарва дните си в студен гараж, пишейки безсмислици на стария си компютър. А най-великата му творба „Животът е огромен гаф” все още е недовършена.

След като години наред се е трепала за неблагодарни работодатели, Петра Кремзи се сблъсква с ужаса на средната възраст. Тя живее в затънтено село заедно с вечно мрънкащите си деца. Когато не се занимава с досадната домакинска работа, Петра се подготвя за мига, в който ще прати всичко по дяволите.
 

 
 
- Вярвам във висшата почтеност на всичко – казал оптимистът.
- Глупостта е основната градивна единица на вселената – отвърнал песимистът.


Дали оптимистът е отнесен мечтател? А песимистът – само едно мрънкало? Дали чашата е наполовина пълна, или наполовина празна?
Брилянтно съставена, „Книга на оптимиста/песимиста” предлага изобилие от аргументи и за двете страни във вечния спор. Разнообразните теми се простират от приключения до скука, от гениалност до политика, от изкуство до спорт.

И ако си мислите, че това е книга по популярна психология – грешите! „Книга на оптимиста/песимиста” е забавен, хитроумен и ободряващ сборник с две лица.
Две книги в едно книжно тяло – истинско вдъхновение за оптимиста и действаща противоотрова на всеки песимист! Идеален подарък за всичките ви познати – от най-безгрижния веселяк до най-мрачния черногледец!
„Книга на песимиста” е за хората, които винаги очакват най-лошото. Ако се притеснявате, че има вероятност метеорит да удари Земята, най-вероятно ще се насладите – ако това е правилната дума - на песимистичната половина на тази книга. Съставена от стотици черногледи факти, поговорки и цитати, тя ще донесе утеха на всеки мрачен реалист, който вярва, че светът отива по дяволите.
Ако сте оптимист, не се отчайвайте! Просто обърнете книгата! Препълнена с вдъхновяващи цитати и карикатури, „Книга на оптимиста” е за всеки утопист, убеден, че светлото бъдеще е зад ъгъла – без да споменаваме, че 80 % от населението вярва, че е по-добър шофьор от останалите.
Така че независимо дали сте оптимист, или песимист, в тази „двулика” книга има по нещо за всекиго от вас.
Перфектната компания за всяко настроение!


Цена: 14,00 лв.  11,90 лв.
Книга на оптимиста - Книга на песимиста

Поръчай

KNIGI.bg

Брой:
Поръчай Поръчай

« Назад


KNIGI.bg

Вашата поръчка

Вашата поръчка0,00 лв.

Потребители

Интернет книжарница knigi.bg

ВРЕМЕННО ПРЕУСТАНОВЯВА РАБОТА

поради реорганизация и оптимизация на дейността!

Очаквайте ни отново на 01.03.2012 г.

Ние предлагаме отстъпки при покупка

до 30 лв.   - 15%
до 60 лв.   - 20%
над 60 лв. - 25%

Бързи поръчки:

.....................

email: info@knigi.bg

Доставка по куриер:

За София - 3 лв независимо от броя книги и теглото

За страната:
3,70 лв за 1-2 книги и тегло до 0,500 кг
4,30 лв за над 2 книги и тегло над 0,500 кг

Работно време:

Понеделник - Петък
9.00 - 18.00

Учебниците и учебните помагала, поръчани през сайта се продават с 10% остъпка

Разполагаме с неограничено количество книги на всички издателства с големи отстъпки и евтина доставка

Най-продавани

Книги с големи

отстъпки 50

и над 50 %

 
KNIGI.bg
    Начало   Кариери  Условия  Плащане  Доставка  Мисия  Правна информация  Конфиденциалност  Отказ от отговорност  Защита на личните данни   Връзки      
Copyright © 2009 - 2010 Интернет книжарница knigi.bg, Всички права запазени     Уеб дизайн