KNIGI.bg
Търси
Ново

ОЧАКВАЙТЕ НОВ СТАРТ НА НАЙ-ГОЛЯМАТА ИНТЕРНЕТ КНИЖАРНИЦА!!!

 
KNIGI.bg Начало KNIGI.bg Каталог KNIGI.bg Разширено търсене KNIGI.bg За насKNIGI.bgУслугиKNIGI.bgКнижарнициKNIGI.bg Контакти
KNIGI.bg

Книги

Учебници и помагала

Разполагаме с неограничено количество учебници и учебни помагала на всички издателства
10 % отстъпка
Евтина доставка

Списания

Издателства

Автори

 
Булевард имоти
Facebook
MySpace
Twitter
KNIGI.bg

ЧЕТИРИТЕ СПОРАЗУМЕНИЯ - 48 карти

KNIGI.bg
ЧЕТИРИТЕ СПОРАЗУМЕНИЯ - 48 карти

ISBN:
Автор: Дон Мигел Руис
Издателство: Шамбала
Корици:
Страници: 0
Формат:

Скъпи приятели, Държите в ръцете си 48 прекрасни карти – по 12 за всяко от Четирите Споразумения – нарисувани по лична поръчка на Дон Мигел Руис от трима млади художници.

Те са поредният негов безценен дар, с чиято помощ можем да преобразим живота си. Идеята на тези карти не е да предсказват бъдещето и да дават наставления какво да се прави, а да привличат вниманието ни към неосезаемите енергии, които въздействат върху живота ни във всеки един миг.

КАК ДА ИЗПОЛЗВАМЕ ТЕЗИ КАРТИ:
Вариант 1. Оракулът е начин за връзка с вътрешните сили, които оформят бъдещето в съответствие с решенията и избора, които сме направили в миналото и които определят настоящето. Всяка сутрин изтегляйте произволно една карта от колодата. Тя ще определи качествата, присъщи на конкретния ден от живота ви и ще ви помогне да преодолеете евентуалните възникнали проблеми. Прочетете внимателно текста, след това медитирайте няколко минути върху изображението. Във всеки символ е кодирано послание от Дон Мигел.
Вариант 2. Преди да извършите прорицанието, формулирайте ясно и конкретно проблема, който ви тревожи, без да търсите прости отговори с “да” или “не”. 1. Затворете очи, внимателно преценете проблема и вашата молба за неговото изясняване. Повторете го три пъти. С все още затворени очи изтеглете произволна карта от колодата. Отворете очи и я погледнете. Първата карта определя основния характер на проблема. Поставете я пред себе си. 2. Затворете очи и изтеглете друга карта от колодата. Тя описва настоящото състояние на проблема, чийто отговор търсите. 3. Затворете отново очи и изтеглете последната карта. Тя ще ви покаже вероятния изход от ситуацията. Отделете си достатъчно време, за да медитирате върху отговорите, които са ви дали картите.
Вариант 3. Дайте си ясен и честен отговор спазването на кое от Четирите Споразумения Ви създава най-много трудности в ежедневието. Отделете 12-те карти, посветени на Вашето Споразумение. В продължение на 12 дни ежедневно изтегляйте по една карта и медитирайте върху нейното послание.
Вариант 4. Можете да използвате тези 48 карти по избран от Вас начин, като се доверявате на мъдрото присъствие на Дон Мигел, което ще Ви помогне да изпълните живота си с радост, любов и хармония.

ЖЕЛАЕМ ВИ ОТ СЪРЦЕ ПРИЯТНО ПЪТЕШЕСТВИЕ!



Цена: 15,00 лв.  12,75 лв.
ЧЕТИРИТЕ СПОРАЗУМЕНИЯ - 48 карти

Поръчай

KNIGI.bg

Брой:
Поръчай Поръчай

« Назад


KNIGI.bg

Вашата поръчка

Вашата поръчка0,00 лв.

Потребители

Интернет книжарница knigi.bg

ВРЕМЕННО ПРЕУСТАНОВЯВА РАБОТА

поради реорганизация и оптимизация на дейността!

Очаквайте ни отново на 01.03.2012 г.

Ние предлагаме отстъпки при покупка

до 30 лв.   - 15%
до 60 лв.   - 20%
над 60 лв. - 25%

Бързи поръчки:

.....................

email: info@knigi.bg

Доставка по куриер:

За София - 3 лв независимо от броя книги и теглото

За страната:
3,70 лв за 1-2 книги и тегло до 0,500 кг
4,30 лв за над 2 книги и тегло над 0,500 кг

Работно време:

Понеделник - Петък
9.00 - 18.00

Учебниците и учебните помагала, поръчани през сайта се продават с 10% остъпка

Разполагаме с неограничено количество книги на всички издателства с големи отстъпки и евтина доставка

Най-продавани

Книги с големи

отстъпки 50

и над 50 %

 
KNIGI.bg
    Начало   Кариери  Условия  Плащане  Доставка  Мисия  Правна информация  Конфиденциалност  Отказ от отговорност  Защита на личните данни   Връзки      
Copyright © 2009 - 2010 Интернет книжарница knigi.bg, Всички права запазени     Уеб дизайн