KNIGI.bg
Търси
Ново

ОЧАКВАЙТЕ НОВ СТАРТ НА НАЙ-ГОЛЯМАТА ИНТЕРНЕТ КНИЖАРНИЦА!!!

 
KNIGI.bg Начало KNIGI.bg Каталог KNIGI.bg Разширено търсене KNIGI.bg За насKNIGI.bgУслугиKNIGI.bgКнижарнициKNIGI.bg Контакти
KNIGI.bg

Книги

Учебници и помагала

Разполагаме с неограничено количество учебници и учебни помагала на всички издателства
10 % отстъпка
Евтина доставка

Списания

Издателства

Автори

 
Булевард имоти
Facebook
MySpace
Twitter
KNIGI.bg

Елизабет І, Главен изпълнителен директор

KNIGI.bg
Елизабет І, Главен изпълнителен директор

ISBN: 954-9964-11-6
Автор: Алън Акселрод
Издателство: Класика и стил
Корици:
Страници: 254
Формат:

Стратегически уроци от водача, изградил империя Кой би допуснал, че една английска кралица от XVI век ще осигури полезни уроци за лидерите на XXI век? “Елизабет I, Главен изпълнителен директор” не е някаква отегчителна история, а е пълна с прозрения и практични съвети за ефективните лидери. Тя е задължителна за водачи, които искат да усвоят фантастични знания от човек, успял въпреки че условията са били срещу него.

Последната година на стария век, 1999, стана свидетел на обичайната реколта от холивудски филми, пълни предимно с неизбежните преследвания с автомобили, експлозии, осакатявания, свръхестествени ужаси, сексуални несъвместимости и не особено смешен хумор. Между тях, обаче, имаше един не много обичаен за хит филм – Елизабет - филмовата биография на една английска кралица на 466 години. Грамотен, богат на подтекст, потапящ зрителя в едно далечно и много сложно време, Елизабет бе много трудно да бъде приет като филм, осигуряващ големи приходи. Но, от друга страна, кой би могъл да си представи, че преди 466 години едно слабо, бледо момиче със златисточервеникава коса, с крехко здраве, наречено копеле от грубия си баща и един неумолим Парламент, затворник през по-голямата част от детсвото си под заплахата от обвинение в предателство, ще оцелее до своята зрелост и освен това на двадест и пет годишна възраст ще се възкачи на английския престол?
И не само ще оцелее, за да стане кралица, а ще се превърне в най-великия монарх управлявал някога Англия, във водач, който завеща името си на една златна епоха на постижения и култура в Англия - и в един наистина съвършен пример за ефективно водачество, който е жив вече пет века и без съмнение ще живее и в бъдеще.
И така, Елзабет I е очарователна жена, велик монарх и фигура от изключително историческо значение. От друга страна, Вие сте надзорник, мениджър, директор, главен изпълнителен директор, шеф. Вашият бизнес не е да ръководите кралство и служителите Ви със сигурност не са скромни и смирени поданици. Тогава какво можете да научите от жената, която изведе своята страна от дъното на Европа до върха на великите сили в света?
Можете да научите, че да си водач означава да бъдеш такъв, независимо дали предприятието е кралство от времето на Възраждането, малък бизнес, голяма корпорация, отдел във фирма или работна група, съставена от трима човека, която има определена задача.


Цена: 15,00 лв.  12,75 лв.
Елизабет І, Главен изпълнителен директор

Поръчай

KNIGI.bg

Брой:
Поръчай Поръчай

« Назад


KNIGI.bg

Вашата поръчка

Вашата поръчка0,00 лв.

Потребители

Интернет книжарница knigi.bg

ВРЕМЕННО ПРЕУСТАНОВЯВА РАБОТА

поради реорганизация и оптимизация на дейността!

Очаквайте ни отново на 01.03.2012 г.

Ние предлагаме отстъпки при покупка

до 30 лв.   - 15%
до 60 лв.   - 20%
над 60 лв. - 25%

Бързи поръчки:

.....................

email: info@knigi.bg

Доставка по куриер:

За София - 3 лв независимо от броя книги и теглото

За страната:
3,70 лв за 1-2 книги и тегло до 0,500 кг
4,30 лв за над 2 книги и тегло над 0,500 кг

Работно време:

Понеделник - Петък
9.00 - 18.00

Учебниците и учебните помагала, поръчани през сайта се продават с 10% остъпка

Разполагаме с неограничено количество книги на всички издателства с големи отстъпки и евтина доставка

Най-продавани

Книги с големи

отстъпки 50

и над 50 %

 
KNIGI.bg
    Начало   Кариери  Условия  Плащане  Доставка  Мисия  Правна информация  Конфиденциалност  Отказ от отговорност  Защита на личните данни   Връзки      
Copyright © 2009 - 2010 Интернет книжарница knigi.bg, Всички права запазени     Уеб дизайн