KNIGI.bg
Търси
Ново

ОЧАКВАЙТЕ НОВ СТАРТ НА НАЙ-ГОЛЯМАТА ИНТЕРНЕТ КНИЖАРНИЦА!!!

 
KNIGI.bg Начало KNIGI.bg Каталог KNIGI.bg Разширено търсене KNIGI.bg За насKNIGI.bgУслугиKNIGI.bgКнижарнициKNIGI.bg Контакти
KNIGI.bg

Книги

Учебници и помагала

Разполагаме с неограничено количество учебници и учебни помагала на всички издателства
10 % отстъпка
Евтина доставка

Списания

Издателства

Автори

 
Булевард имоти
Facebook
MySpace
Twitter
KNIGI.bg

Ефективното управление

KNIGI.bg
Ефективното управление

ISBN: 954-9964-33-7
Автор: Питър Дракър
Издателство: Класика и стил
Корици:
Страници: 348
Формат:

Книгата разглежда какво следва да се направи, за да стане една организация действена, просперираща и разрастваща се, и какво трябва да предприемат изпълнителният директор и мениджърът, за да движат предприятието напред. Тя е особено ценна за студенти по мениджмънт, както и за управляващите в индустрията и търговията. Умело се борави с икономическите задачи, с които всеки бизнес би следвало да се заеме, за да постигне максимална ефективност и икономическа резултатност.

Тази книга е ориентирана към практиката. Тя се занимава с икономическите задачи, които всеки бизнес трябва да изпълнява, за да постигне икономически резултати. Опитва се да организира тези задачи така, че ръководителите да могат да ги изпълняват систематично, целенасочено и с разбиране, а също и със значителна вероятност да ги доведат докрай. Целта й е да разработи гледна точка, концепции и подходи за намиране на онова, което трябва да бъде сторено, и да посочи как да пристъпим към осъществяването му.
Тази разработка се основава на дългогодишния практически опит на автора като консултант на бизнеси от всякакъв вид и размер. Всичко в нея е изпробвано и се използва днес успешно в реалния бизнес. Почти на всяка страница има примери и отправки към конкретни ситуации – извлечени предимно от Съединените щати (просто защото повечето от опита е натрупан там), но и от Европа, Япония и Латинска Америка.
Макар и по-скоро практическа, отколкото теоретическа, книгата защитава определена теза. Тя утвърждава, че икономическото действие е специфична функция и принос на бизнес-предприятието и причина за неговото съществуване. Това е книга за труда, чрез който да реализираме икономическо действие и резултати. А за да даде трудът резултати, той трябва да бъде добре обмислен и положен чрез насоки, методи и цели. Досега обаче няма дисциплина „икономическо действие“, няма организация на познанията ни, няма системен анализ, нито целенасочен подход. Предстои дори да бъде направено сортиране и класификация на задачите. Поради това липсва основата за системно, целенасочено изпълнение на специфичните задачи и функции на бизнес предприятието.
Тази книга няма претенции за оригиналност или дълбочина. Но това е първият опит за организирано представяне на икономическите задачи на бизнес ръководителя и първата неуверена крачка към формулиране на икономическото действие в бизнес предприятието.


Цена: 14,50 лв.  12,33 лв.
Ефективното управление

Поръчай

KNIGI.bg

Брой:
Поръчай Поръчай

« Назад


KNIGI.bg

Вашата поръчка

Вашата поръчка0,00 лв.

Потребители

Интернет книжарница knigi.bg

ВРЕМЕННО ПРЕУСТАНОВЯВА РАБОТА

поради реорганизация и оптимизация на дейността!

Очаквайте ни отново на 01.03.2012 г.

Ние предлагаме отстъпки при покупка

до 30 лв.   - 15%
до 60 лв.   - 20%
над 60 лв. - 25%

Бързи поръчки:

.....................

email: info@knigi.bg

Доставка по куриер:

За София - 3 лв независимо от броя книги и теглото

За страната:
3,70 лв за 1-2 книги и тегло до 0,500 кг
4,30 лв за над 2 книги и тегло над 0,500 кг

Работно време:

Понеделник - Петък
9.00 - 18.00

Учебниците и учебните помагала, поръчани през сайта се продават с 10% остъпка

Разполагаме с неограничено количество книги на всички издателства с големи отстъпки и евтина доставка

Най-продавани

Книги с големи

отстъпки 50

и над 50 %

 
KNIGI.bg
    Начало   Кариери  Условия  Плащане  Доставка  Мисия  Правна информация  Конфиденциалност  Отказ от отговорност  Защита на личните данни   Връзки      
Copyright © 2009 - 2010 Интернет книжарница knigi.bg, Всички права запазени     Уеб дизайн