KNIGI.bg
Търси
Ново

ОЧАКВАЙТЕ НОВ СТАРТ НА НАЙ-ГОЛЯМАТА ИНТЕРНЕТ КНИЖАРНИЦА!!!

 
KNIGI.bg Начало KNIGI.bg Каталог KNIGI.bg Разширено търсене KNIGI.bg За насKNIGI.bgУслугиKNIGI.bgКнижарнициKNIGI.bg Контакти
KNIGI.bg

Книги

Учебници и помагала

Разполагаме с неограничено количество учебници и учебни помагала на всички издателства
10 % отстъпка
Евтина доставка

Списания

Издателства

Автори

 
Булевард имоти
Facebook
MySpace
Twitter
KNIGI.bg

Лидерството

KNIGI.bg
Лидерството

ISBN: 954-9964-70-1
Автор: Рудолф У. Джулиани
Издателство: Класика и стил
Корици:
Страници: 486
Формат:

С прямота на нюйоркчанин и страст към идеите, в тази книга Рудолф Джулиани демонстрира как лидерските умения, до които прибягва в своята работа, могат да бъдат използвани успешно от всеки лидер. Преди атаките срещу Световния търговски център на 11 септември 2001 г., които го принудиха да поеме една нежелана историческа роля, Джулиани беше само на няколко месеца от края на мандата си като един от най-ефективните кметове в историята на град Ню Йорк. Лидерството работи в две посоки, пише Джулиани: то е привилегия, но е свързано и с големи отговорности ­ от налагането на структура, която е подходяща за целите на организацията, до формирането на екип от хора, които са способни да покажат най-доброто от себе си и да поемат неочаквани, но оправдани рискове. Лидерът трябва да има здрави убеждения, да работи в съответствие с тях, да бъде отговорен за крайния резултат ­ принципи, които Джулиани илюстрира откровено и с голяма доза кураж на страниците на тази важна и изключително навременна книга.

“... Защото той имаше вяра в нас повече, отколкото ние самите; защото беше смел, когато това беше наложително, груб, когато трябва, нежен, без да е сладникав... Заради хилядите безсънни нощи, заради пословичната му твърдост и неподатливост на болката и страданията около него, обявяваме Рудолф Джулиани ­ световният кмет ­ за МЪЖ НА ГОДИНАТА НА СПИСАНИЕ “ТАЙМ” за 2001 г.”

С прямота на нюйоркчанин и страст към идеите, в тази книга Рудолф Джулиани демонстрира как лидерските умения, до които прибягва в своята работа, могат да бъдат използвани успешно от всеки лидер. Преди атаките срещу Световния търговски център на 11 септември 2001 г., които го принудиха да поеме една нежелана историческа роля, Джулиани беше само на няколко месеца от края на мандата си като един от най-ефективните кметове в историята на град Ню Йорк.
Лидерството работи в две посоки, пише Джулиани: то е привилегия, но е свързано и с големи отговорности ­ от налагането на структура, която е подходяща за целите на организацията, до формирането на екип от хора, които са способни да покажат най-доброто от себе си и да поемат неочаквани, но оправдани рискове. Лидерът трябва да има здрави убеждения, да работи в съответствие с тях, да бъде отговорен за крайния резултат ­ принципи, които Джулиани илюстрира откровено и с голяма доза кураж на страниците на тази важна и изключително навременна книга.


Цена: 19,00 лв.  16,15 лв.
Лидерството

Поръчай

KNIGI.bg

Брой:
Поръчай Поръчай

« Назад


KNIGI.bg

Вашата поръчка

Вашата поръчка0,00 лв.

Потребители

Интернет книжарница knigi.bg

ВРЕМЕННО ПРЕУСТАНОВЯВА РАБОТА

поради реорганизация и оптимизация на дейността!

Очаквайте ни отново на 01.03.2012 г.

Ние предлагаме отстъпки при покупка

до 30 лв.   - 15%
до 60 лв.   - 20%
над 60 лв. - 25%

Бързи поръчки:

.....................

email: info@knigi.bg

Доставка по куриер:

За София - 3 лв независимо от броя книги и теглото

За страната:
3,70 лв за 1-2 книги и тегло до 0,500 кг
4,30 лв за над 2 книги и тегло над 0,500 кг

Работно време:

Понеделник - Петък
9.00 - 18.00

Учебниците и учебните помагала, поръчани през сайта се продават с 10% остъпка

Разполагаме с неограничено количество книги на всички издателства с големи отстъпки и евтина доставка

Най-продавани

Книги с големи

отстъпки 50

и над 50 %

 
KNIGI.bg
    Начало   Кариери  Условия  Плащане  Доставка  Мисия  Правна информация  Конфиденциалност  Отказ от отговорност  Защита на личните данни   Връзки      
Copyright © 2009 - 2010 Интернет книжарница knigi.bg, Всички права запазени     Уеб дизайн