KNIGI.bg
Търси
Ново

ОЧАКВАЙТЕ НОВ СТАРТ НА НАЙ-ГОЛЯМАТА ИНТЕРНЕТ КНИЖАРНИЦА!!!

 
KNIGI.bg Начало KNIGI.bg Каталог KNIGI.bg Разширено търсене KNIGI.bg За насKNIGI.bgУслугиKNIGI.bgКнижарнициKNIGI.bg Контакти
KNIGI.bg

Книги

Учебници и помагала

Разполагаме с неограничено количество учебници и учебни помагала на всички издателства
10 % отстъпка
Евтина доставка

Списания

Издателства

Автори

 
Булевард имоти
Facebook
MySpace
Twitter
KNIGI.bg

Мафия мениджърът

KNIGI.bg
Мафия мениджърът

ISBN: 954-9964-32-9
Автор: В.
Издателство: Класика и стил
Корици:
Страници: 162
Формат:

Наръчник на корпоративния Макиавели За пръв път в историята “Мафия мениджърът” събира в една книга опитът и познанието на безскрупулните босове, чийто организационен и управленчески талант носи далеч по-високи печалби от грубата сила и безпардонните методи на обикновените гангстери, от една страна, и на конвенционалния опит на законния президент на фирма, от друга... Най-старият и най-добре организиран конгломерат в света най-сетне разкрива своите методи на управление, които са толкова прости и ефикасни, че могат да бъдат използвани от всеки.

Развитието на кариерата и движението напред винаги са били основна грижа на хората, които не са доволни от твърдата заплата и сравнително осигуреното си ежедневие, независимо дали имат собствен бизнес или са служители на някоя корпорация. В хода на упоритото си, а понякога дори трескаво преследване на личното „златно руно“ (а и на властта или престижа, които вървят заедно с него), амбициозните мъже и жени старателно изучават опита на онези, които са постигнали успех преди тях. „Мафия мениджърът“ предлага именно този малко особен опит и това става за пръв път в областта на печатното слово.
Фундаменталната тайна на успеха може да бъде дефинирана така: Открийте такова място в системата, където ще бъдете в състояние да управлявате другите. Но за да откриете това място, трябва да бъдете по-умни, по-амбициозни и по-старателни от конкуренцията, особено ако не разполагате с наследено богатство. А за да постигнете онзи успех, който признават навсякъде по света, трябва да имате и голяма доза късмет, придружена от достатъчно безскрупулност. Живеете ли сред вълци, няма начин да не се научите да виете.
Веднъж открили своето място, вие трябва да умеете да го пазите. Да го защищавате от атаките на съперниците си, да го укрепвате и разширявате. Мнозина са тези, които биха ви лишили от него, просто защото подобни места носят безгранично удовлетворение на собственика си. За да запазите своето, вие трябва да имате ясна и бърза мисъл, плюс (пак) една добра доза безскрупулност.
За разлика от повечето публикации на тема правилно управление, „Мафия мениджърът“ спестява многословните (и обикновено безкрайно тъпи и отегчителни) примери от живота, като вместо тях представя прагматичната и целенасочена философия на шепа мъже с ярко изразени качества на лидери, които основават и ръководят „Мълчаливата империя“ в продължение на векове. И тази философия съвсем не отразява посоката, в която се предполага че се развива т.н.


Цена: 12,00 лв.  10,20 лв.
Мафия мениджърът

Поръчай

KNIGI.bg

Брой:
Поръчай Поръчай

« Назад


KNIGI.bg

Вашата поръчка

Вашата поръчка0,00 лв.

Потребители

Интернет книжарница knigi.bg

ВРЕМЕННО ПРЕУСТАНОВЯВА РАБОТА

поради реорганизация и оптимизация на дейността!

Очаквайте ни отново на 01.03.2012 г.

Ние предлагаме отстъпки при покупка

до 30 лв.   - 15%
до 60 лв.   - 20%
над 60 лв. - 25%

Бързи поръчки:

.....................

email: info@knigi.bg

Доставка по куриер:

За София - 3 лв независимо от броя книги и теглото

За страната:
3,70 лв за 1-2 книги и тегло до 0,500 кг
4,30 лв за над 2 книги и тегло над 0,500 кг

Работно време:

Понеделник - Петък
9.00 - 18.00

Учебниците и учебните помагала, поръчани през сайта се продават с 10% остъпка

Разполагаме с неограничено количество книги на всички издателства с големи отстъпки и евтина доставка

Най-продавани

Книги с големи

отстъпки 50

и над 50 %

 
KNIGI.bg
    Начало   Кариери  Условия  Плащане  Доставка  Мисия  Правна информация  Конфиденциалност  Отказ от отговорност  Защита на личните данни   Връзки      
Copyright © 2009 - 2010 Интернет книжарница knigi.bg, Всички права запазени     Уеб дизайн