KNIGI.bg
Търси
Ново

ОЧАКВАЙТЕ НОВ СТАРТ НА НАЙ-ГОЛЯМАТА ИНТЕРНЕТ КНИЖАРНИЦА!!!

 
KNIGI.bg Начало KNIGI.bg Каталог KNIGI.bg Разширено търсене KNIGI.bg За насKNIGI.bgУслугиKNIGI.bgКнижарнициKNIGI.bg Контакти
KNIGI.bg

Книги

Учебници и помагала

Разполагаме с неограничено количество учебници и учебни помагала на всички издателства
10 % отстъпка
Евтина доставка

Списания

Издателства

Автори

 
Булевард имоти
Facebook
MySpace
Twitter
KNIGI.bg

Нарушете всички правила

KNIGI.bg
Нарушете всички правила

ISBN: 954-9964-12-4
Автор: Маркъс Бъкингам , Кърт Кофман
Издателство: Класика и стил
Корици:
Страници: 320
Формат:

Какво по-различно правят добрите мениджъри? Тази книга е продукт на две обширни проучвания, проведени от Галъп през последните двадесет и пет години. Първото проучване е проведено сред различни служители, за да се отговори на въпроса: “Какво търсят най-талантливите служители на работните места?” Галъп проведе проучването сред хиляди служители от много компании, сфери на дейност и държави. Изследването направи много открития, но най-главното е следното: талантливите служители имат нужда от изключително добри мениджъри.

Талантливите служители имат нужда от изключително добри мениджъри.
Това просто откритие е насочило двамата автори към втората изследователска цел на проучването. “Как най-добрите мениджъри намират, фокусират и задържат талантливи служители?” За да намерят отговор на този въпрос, Маркъс Бъкингам и Кърт Кофман се насочват към извора - големи и малки компании, частни компании, организации в обществения сектор. Авторите интервюират представителна група от мениджърите им - както сред най-добрите, така и сред посредствените.
От взетите интервюта с повече от 80 хиляди мениджъри Бъкингам и Кофман търсят онова, което не се променя. От какво талантливите служители ще се нуждаят винаги? Какво големите мениджъри ще правят винаги, за да превърнат таланта в полезно действие? Кои са непреходните тайни за намиране, фокусиране и задържане на талантливи служители? Кои са постоянните величини? Това са техните въпроси. На страниците на “Нарушете всички правила” са представени авторските открития.

Най-добрите мениджъри по света не си приличат много. Те са от различен пол и раса, на различна възраст. Имат различни стилове на работа и си поставят различни цели. Но въпреки всички различия, тези страхотни мениджъри имат нещо общо: преди да направят каквото и да е друго, първо нарушават всички правила на общоприетото. Те не вярват, че човек задължително ще постигне това, което непременно е решил да постигне. Не се опитват да помогнат някому да се пребори със своите слабости. Непрекъснато пренебрегват „златните правила“. И, да, те дори си имат фаворити.
Големите мениджъри са революционери, макар че малцина от тях биха използвали тази дума, за да се самоопределят. Нашата книга ще ви даде възможност да надникнете в мисленето на тези мениджъри и ще се опита да ви обясни, защо те отхвърлят общоприетото и следват новите истини, които поставят на негово място.


Цена: 14,50 лв.  12,33 лв.
Нарушете всички правила

Поръчай

KNIGI.bg

Брой:
Поръчай Поръчай

« Назад


KNIGI.bg

Вашата поръчка

Вашата поръчка0,00 лв.

Потребители

Интернет книжарница knigi.bg

ВРЕМЕННО ПРЕУСТАНОВЯВА РАБОТА

поради реорганизация и оптимизация на дейността!

Очаквайте ни отново на 01.03.2012 г.

Ние предлагаме отстъпки при покупка

до 30 лв.   - 15%
до 60 лв.   - 20%
над 60 лв. - 25%

Бързи поръчки:

.....................

email: info@knigi.bg

Доставка по куриер:

За София - 3 лв независимо от броя книги и теглото

За страната:
3,70 лв за 1-2 книги и тегло до 0,500 кг
4,30 лв за над 2 книги и тегло над 0,500 кг

Работно време:

Понеделник - Петък
9.00 - 18.00

Учебниците и учебните помагала, поръчани през сайта се продават с 10% остъпка

Разполагаме с неограничено количество книги на всички издателства с големи отстъпки и евтина доставка

Най-продавани

Книги с големи

отстъпки 50

и над 50 %

 
KNIGI.bg
    Начало   Кариери  Условия  Плащане  Доставка  Мисия  Правна информация  Конфиденциалност  Отказ от отговорност  Защита на личните данни   Връзки      
Copyright © 2009 - 2010 Интернет книжарница knigi.bg, Всички права запазени     Уеб дизайн