KNIGI.bg
Търси
Ново

ОЧАКВАЙТЕ НОВ СТАРТ НА НАЙ-ГОЛЯМАТА ИНТЕРНЕТ КНИЖАРНИЦА!!!

 
KNIGI.bg Начало KNIGI.bg Каталог KNIGI.bg Разширено търсене KNIGI.bg За насKNIGI.bgУслугиKNIGI.bgКнижарнициKNIGI.bg Контакти
KNIGI.bg

Книги

Учебници и помагала

Разполагаме с неограничено количество учебници и учебни помагала на всички издателства
10 % отстъпка
Евтина доставка

Списания

Издателства

Автори

 
Булевард имоти
Facebook
MySpace
Twitter
KNIGI.bg

Да правим бизнес като Ричард Брансън

KNIGI.bg
Да правим бизнес като Ричард Брансън

ISBN: 9789547830813
Автор: Дес Диърлав
Издателство: Locus
Корици: Меки
Страници: 176
Формат: 15х22

Десетте тайни на най-великия създател на търговски марки

Тази книга съдържа точен анализ на причините за дългогодишния успех на Ричард Брансън. След като я прочетете, вероятно ще го видите като брадясал кръстоносен рицар или просто като пропуснал сутрешното бръснене капиталист, но независимо от образа му, един извод едва ли ще ви убегне – той е забележителна личност. Вече три десетилетия той заслепява британската бизнес сцена с уникално съчетание от реална стойност и стил. Не е за пренебрегване и колорита, и нестандартното поведение, с които той разнообразява иначе скучния живот на безброй бизнес журналисти по цял свят.
Най-известният английски предприемач Брансън се "справя страхотно" вече повече от трийсет години. Стартира първото си бизнес начинание на шестнайсет годишна възраст, а на двайсет и четири вече е милионер. Сега, малко над петдесет Брансън редовно присъства в списъка на най-богатите хора на планетата на сп. Forbes.
Личното му богатство възлиза на над 3 милиарда долара, макар че точните изчисления са невъзможни поради факта, че компаниите му са частни, непрекъснато се разделят и мултиплицират, и се контролират посредством множество данъчно ефективни офшорни тръстове – всички от които напълно законни и прозрачни, но все пак неразгадаеми.
Ричард Брансън шеметно се забавлява с Virgin. Трайна негова характеристика е способността му да поема удари, да приема както доброто, така и лошото. Потенциалът му да се изправя отново на крака е колосален.
"Когато преживея някаква трудност – коментира Брансън, - винаги успявам да се съвзема и да опитам отново. Подготвям се за пореден фал със съзнанието, че съм спечелил и от предишния неуспех. Майки ми винаги ме учеше да не съжалявам за миналото, а да гледам напред към следващото начало. Смаян съм от количеството време, което хората отделят на неуспехите, когато вместо това би трябвало да насочат енергията и времето си към следващ проект. Неуспехът не е задължително отрицателно преживяване, неуспехът е част от кривата на познанието."

Днес Ричард Брансън е движещият фактор в центъра на мрежа от над 200 компании с над 30 000 служители в цял свят. Търговските му интереси включват пътуване, хотели, стоки за масово потребление, компютърни игри, музика и авиолинии. Може дори да си купите пенсия или инвестиционен план Virgin.
Наред с Анита Родик, Бен и Джери и тяхната сладоледена слава, Бил Гейтс и Тед Търнър, Брансън се превърна в културна икона. Той е представител на новото поколение бизнес лидери, а алтернативната му бизнес философия е жизненоважен компонент от привлекателността на марката Virgin.
Бизнес визионер или култова личност? Марката Virgin е уникална. Никоя друга компания не може да се похвали с подобно постижение. Само времето ще покаже дали Брансън е изобретил нова форма на капитализма на двайсет и първи век или е просто добър търговец. Нирвана или нещо подобно с различен привкус? Въпрос на гледна точка.
Тук са тайните на успеха на Брансън за онези, които искат да го следват.


Цена: 16,00 лв.  13,60 лв.
Да правим бизнес като Ричард Брансън

Поръчай

KNIGI.bg

Брой:  
Поръчай Поръчай

« Назад


KNIGI.bg

Вашата поръчка

Вашата поръчка0,00 лв.

Потребители

Интернет книжарница knigi.bg

ВРЕМЕННО ПРЕУСТАНОВЯВА РАБОТА

поради реорганизация и оптимизация на дейността!

Очаквайте ни отново на 01.03.2012 г.

Ние предлагаме отстъпки при покупка

до 30 лв.   - 15%
до 60 лв.   - 20%
над 60 лв. - 25%

Бързи поръчки:

.....................

email: info@knigi.bg

Доставка по куриер:

За София - 3 лв независимо от броя книги и теглото

За страната:
3,70 лв за 1-2 книги и тегло до 0,500 кг
4,30 лв за над 2 книги и тегло над 0,500 кг

Работно време:

Понеделник - Петък
9.00 - 18.00

Учебниците и учебните помагала, поръчани през сайта се продават с 10% остъпка

Разполагаме с неограничено количество книги на всички издателства с големи отстъпки и евтина доставка

Най-продавани

Книги с големи

отстъпки 50

и над 50 %

 
KNIGI.bg
    Начало   Кариери  Условия  Плащане  Доставка  Мисия  Правна информация  Конфиденциалност  Отказ от отговорност  Защита на личните данни   Връзки      
Copyright © 2009 - 2010 Интернет книжарница knigi.bg, Всички права запазени     Уеб дизайн